london

London

NY

New York

paris

Paris

Rotterdam

Rotterdam

stp

Sint Petersburg

warszawa

Warszawa

Crosstown Traffic, een serie illustraties over grote steden en het voor die stad kenmerkende verkeer. Uitgegeven als art prints van 50×50 cm, verkrijgbaar via chris@projektc.nl

island-dag-lr

island-nacht-lr

islandsimage

less-islands-01

lessislandsbeeld

Op vrijdag 9 december opende de expositie ‘Less Islands’ in het Gemaal op Zuid in Rotterdam, een tentoonstelling met werk van 15 internationale illustratoren. Projekt C was er één van en maakte twee posters.

kevnlr2

kenvlr1

Wat recent vrij werk hangt tussen 2 september en 16 oktober 2016 in de Eindhovense galerie Kelderman en van Noort.

20160803_143718_resized

20160803_170737~2_resized

Spot the Dot is een internationale campagne om mensen bewust te maken van de gevaren van huidkanker. Als onderdeel van deze campagne maakte Projekt C deze zeecontainer op het strand van Noordwijk. NOS op 3 maakte er een kort item over.

ahoy jos

In opdracht van Ahoy Rotterdam maakte Projekt C deze lijntekening op foto voor scheidend directeur Jos van der Vegt. “Jos van der Vegt is een bescheiden en nuchtere Rotterdammer, maar is desondanks één van de meest gezaghebbende mensen in de havenstad. Zelf relativeert hij zijn invloed, maar Van der Vegt is de afgelopen decennia wel degelijk van onschatbare waarde geweest voor Rotterdam. Zo haalde hij North Sea Jazz naar Ahoy, organiseerde hij het beste bezochte indoortennistoernooi ter wereld en zorgde hij als directeur van Stadion Feijenoord voor de verbouwing van De Kuip.” De tekening is opgebouwd uit elementen die kenmerkend zijn voor zijn loopbaan.